Home Forums SYSTEM why this error message ?

why this error message ?

Profile Photo
(joined October 2014)
Participant

why i found this error message “encountered an improper argument” when run BER Analyzer

Attachments:

Responses (4):

    • #17132
      Profile Photo
      ahmedbasuony
      Participant

      why i found this error message “encountered an improper argument” when run BER Analyzer

      Attachments:
    • #17145
      Profile Photo
      Damian Marek
      Participant

      I believe it was because the binary and electrical signal coming from the first user were mixed up. Generally OptiSYstem will keep track of what type of signal a port is but after a Fork component it can be anything, so OptiSystem will not stop you if you make an error. I also sped up the calculation by not converting the noise bins in the project.

      Please see the attached.

      Regards

    • #17308
      Profile Photo
      ahmedbasuony
      Participant

      Thank you Damian Marek very much ,now it work
      but i want to know why not work ? and where is the error that make it not work ? and when i add another node to the file that you upload i found it not work , and can i make ring contain 60 node with 30 channel ? please help me if you can
      and thank you very much for your effort
      ahmed

      • #17321
        Profile Photo
        Damian Marek
        Participant

        The error was at the output of the node used to calculate the BER. There are two outputs a binary signal and electrical signal. The connections going to the BER Analyzer were mixed up as the electrical signal was connected to the binary input and the binary signal was connected to the electrical input.

        +1
    • #17342
      Profile Photo
      ahmedbasuony
      Participant

      Thank you very much Eng.Damian Marek for your help ,really you are expert in optiwave system

Login You must be logged in to reply to this topic.