Home Forums GENERAL Problem with installing

Problem with installing

(joined April 2014)
Participant

Hi, everyone.
Well, I have problem with installing optisystem 13. When I open program I will see error box. I try to reinstall OptiSystem, but it doesn’t work.

Attachments:

Responses (4):

  • #13106
    Roman Ibragimov
    Participant

    Hi, everyone.
    Well, I have problem with installing optisystem 13. When I open program I will see error box. I try to reinstall OptiSystem, but it doesn’t work.

    Attachments:
  • #13108
    Profile Photo
    Bryan Tipper
    Keymaster

    Roman,

    Could you please send an email to support@optiwave.com with this jpg, your serial #, and your Windows OS?

    I’ll have our guys take a look at it immediately.

    Thanks!
    Bryan

    • #13116
      Roman Ibragimov
      Participant

      Bryan,
      Actually, I don’t have serial number. It was 7days version from your site. I could check how Optisystem works with supporting CUDA. And after installing on win 7 x64 i got error box. My university is looking to purchase Optisystem at the moment.

  • #13117
    Profile Photo
    Bryan Tipper
    Keymaster

    Just to confirm: You had evaluation v12.2 working fine (and now expired) and recently installed evaluation v13.0 in which you got this error message?

    Did you already try uninstalling all instances of OptiSystem (as there may be a licensing conflict between the two evaluation versions)? Also, installing on a new computer should definitely work.

    While you try that, I will ask our Office Administrator to arrange for a 15-day extension of your v13 evaluation.

    Cheers,
    Bryan

    • #13118
      Roman Ibragimov
      Participant

      It’s all correct. I try to install ver. 13.0 on a new computer with RadeOn HD 7900 (my notebook Samsung R540 has integrated video card).
      I’m really grateful to you.

LoginYou must be logged in to reply to this topic.