Home Forums SYSTEM Errror

Errror

(joined April 2014)
Participant

i am using optisystem 13 but there some proble when I closed the problem the message display as attachement
Please any one solve this
Thanks in advance

Responses (11):

    • #19042
      Ajay Vyas
      Participant

      i am using optisystem 13 but there some proble when I closed the problem the message display as attachement
      Please any one solve this
      Thanks in advance

    • #19081
      Profile Photo
      Ravil
      Participant

      Hi Ajay,

      What kind of Operation System and the bit capacity are you using for your OptiSystem 13?

    • #19092

      Hi ajay,
      I cannot see the attachment, would you please attach it again? thanks.

    • #19097
      Profile Photo
      Abhishek Shrama
      Participant

      Attach the file or screen shot of error you are getting

      +1
    • #19269
      Ajay Vyas
      Participant

      there two error message display frequently.
      Please provide assistment

    • #20215
      Profile Photo
      Alessandro Festa
      Participant

      Hi Ajay, is it possible that you are trying to open with OptiSystem 13 a project which was created with a previous version?

    • #20273
      Ajay Vyas
      Participant

      Yes it may be , but how we can remove this error? is this error may be corrupt file?

    • #20279
      Profile Photo
      Abhishek Shrama
      Participant

      HI Vyas,These errors occurred when you use some of the components from latest version , which are not present in old version .Sometimes this error comes when you run a file of optisystem 32 bit in optisystem 64 bit or vise varsa.You can re-install software ,sometimes it may solve this type of problem.

      +2
    • #20283
      Profile Photo
      Ashu verma
      Participant

      Yes i am agree with Abhishek .I have also faced this type of problem .I re-installed and it started working correctly.

    • #20294
      Profile Photo
      Heitor Galvao
      Participant

      Try putting in “compatibility mode” it happened to me to be working on a project saves him, going back to work on it, none of the connections of the project blocks were appearing, try reinstall as was previously stated can be to solve also.

    • #20295
      Profile Photo
      Heitor Galvao
      Participant

      Tell us if it worked and solved your problem, if not solved we discuss about.

    • #20328

      is there any bug or problem with the windows? you might check for this.

Login You must be logged in to reply to this topic.