Home Forums GENERAL Error in reply

Error in reply

Profile Photo
(joined August 2014)
Participant

Dear Optiwave Team,

Replying to forum messages, I’ve noticed a following mistake (see attached file). Is it normal or something is wrong with my account, browser, etc.? Or is it just overload of a website?

It happens 2nd time with me and each time the message is not sending.

Thanks,
Ravil

Responses (3):

    • #18918
      Profile Photo
      Ravil
      Participant

      Dear Optiwave Team,

      Replying to forum messages, I’ve noticed a following mistake (see attached file). Is it normal or something is wrong with my account, browser, etc.? Or is it just overload of a website?

      It happens 2nd time with me and each time the message is not sending.

      Thanks,
      Ravil

    • #18919
      Profile Photo
      Ravil
      Participant

      Attached here…

    • #18933
      Eric Tubby
      Moderator

      Ravil,

      You are getting this error message because the links on the page have expired.

      The most common reasons for this happening:
      – You logged in or out of your account (this will expire all of the links on any other pages that are open)
      – The page was left open for an extended period of time (the links on this page will expire)

      If you receive this error message, just refresh the page and try again.

      Thanks,
      Eric

    • #18987
      Profile Photo
      Ravil
      Participant

      Hi Eric,

      I see your point and I will follow your directions. It never happened with me again (if it will I’ll pay attention to what you said). However, it was the first time from my previous experience of using this (and other) forums. I was logged on in my Optiwave account and keep the page open for a long period of time (especially when I was using my smartphone). Just wanted to let you know about that.

      Thank you for your advice and explanation!

Login You must be logged in to reply to this topic.